За нас

write my essay onlineonline essay writerbest custom writing

ФИРМАТА

Дружеството Кристал глас ЕООД е една от първите фирми в отрасъла „Производство на стъклопакети за AL и PVC дограма” в страната. Предмет на дейнността е стъкларски услуги, като приоритет на дружеството е производството на стъклопакети за AL и PVC дограма. Намира се в град Шумен и дейността му е разположена на една основна площадка от 12 дка, на която се намират два корпуса – работни цехове от по 700 кв.м и офис помещения в модерна административна сграда собственост на дружеството, както и три стъкларски ателиета разположени на територията на град Шумен и задоволяващи нуждите на населението.

Кристал глас ЕООД разполага с отлично обучен, висококвалифициран технически и изпълнителен персонал от петдесет човека, чието мото е „КАЧЕСТВО, АМБИЦИЯ, МОТИВАЦИЯ” и отразява изцяло желанието на дружеството да направи всичко зависещо от него за успешна реализация на продуктите и удовлетворяване на изискванията на неговите партньори. Капацитетните възможности на организацията са до 1000 кв.м дневно. В края на 2006-та година в производството започна и обработка на стъкла с т.нар. „меко покритие”.

Дружеството работи с над 100 клиенти от цялата страна, като съвместно с тях са изработени стотици обекти, като целта на фирмата е била винаги да се удоволетворят изискванията на клиентите и при възможност да се надхвърлят. В исторически план дружеството започва своята дейност в наети под наем помещения и машини през месец февруари 1992 г., като юридическата му форма е ЕТ „Петко Петков”, а през 2000 г. същото се пререгистрира, като ЕООД и то наследява напълно дейността на едноличния търговец.

През 2002 г. фирмата откри производствена база в гр. Велико Търново. С въвеждането на Системата за управление на качеството в съответствие с ISO 9001:2000 ръководството на „КРИСТАЛ ГЛАС” ЕООД цели да постигне бързо и качествено обслужване на своите клиенти, използвайки предимствата и възможностите на частната фирмена структура.

most profitable bitcoin mining pool